26/02/14

publicerat i Allmänt;
Hej alla läsare, 
Nu har jag just avslutat dagens jobbpass som började 11:30 i förmiddags och slutade 20:30. Det ser ut som att jag oftast kommer jobba de tiderna måndag-torsdag, fredagar och lördagar är jag ledig, samt vissa söndagar. När jag har mina lediga dagar kommer jag inte behöva oroa mig för att familjen ska flytta och ändra något för då de har 2 barnvakter som jobbar i princip hela tiden när jag inte är med barnen. Barnvakterna är båda tidigare Au pairer till familjen som efter sina år här i San Francisco bestämde sig för att stanna och söka student visum. Flavia och Rafaela som dom heter, har varit väldigt hjälpsamma sedan jag kom hit. De har berättat vad barnen äter, gillar att leka, visat mig runt lite grann i området etc. Tog hand om barnen själv under kvällen, vilket var en liten utmaning. Dom är väldigt exalterade att en ny person flyttat in i huset, och vill gärna vända upp och ner på hela huset för att se till att de visat mig alla leksaker de har... Dock var det väldigt bra att få umgås med barnen själv en stund så att jag får chansen att lära känna dom ordentligt. Dessutom i lugn och ro, utan nannies och städpersonal överallt. 

Imorgon ska Andrea (värdmamman) följa med mig till Redwood City för att förhoppningvis få mitt social security number och en teoribok så jag kan börja plugga körkortsteori. Vill ta körkortet så fort som möjligt eftersom att jag inte får köra familjens bilar med internationellt körkort, endast Kaliforniskt körkort.

I helgen blir det förhoppningvis en dag i San Francisco med några Au pairer. En fransk tjej som jag åkte hit med från NY, hörde av sig och ville åka dit. Ser fram emot att komma från huset lite och se mer av allt vad den här fina staden har att erbjuda! 

Innan jag avslutar vill jag gratta min kära Kalle som fyller år idag. Vi ska fira våra 20-årsdagar ordentligt när vi ses i April :).






Puss&Kram/ Jessica